YKS Hazırlık Programı

Günhan Eğitim Kurumlarında anaokulundan liseye kadar başarı temel amaçtır. Öğrencilerimiz sadece bilim, kültür ve sanatta değil üniversite sınavlarında da her yıl gururumuz olmaya devam etmektedir.

Sunduğumuz programlı ve profesyonel eğitim sayesinde öğrencilerimiz  farklı bir kurs ya da organizasyona ihtiyaç duymadan üniversite sınavına hazırlanır. Üniversite hazırlık sürecinde kütüphanemiz ve öğretmenlerimizin belirlediği seçkin yayınlar öğrencilerimiz tarafından takip edilir. Bunun yanındaöğrencilerimizin ilgi ve yetenekleri belirlenerek, yönlendirmeler yapılır ve sık sık büyük üniversitelere geziler düzenlenir. 12. Sınıflarımızınsınav başarısını arttırma amacıyla soru çözümü etkinlikleri, önceden belirlenen bir takvime göre TYT ve AYT deneme sınavları düzenlenir. Okulumuz çeşitli eğitim ve yayın kuruluşlarının yaptığı Ulusal Deneme Sınavlarını da öğrencilerimize ulaştırır ve bu sayede öğrencilerimiz başarısının ülke genelindeki durumunu da görme imkanına sahip olur.

TYT ve AYT deneme sınavlarının sonuçları, analizli karneleri veli ve öğrenciler ile paylaşılır. Rehberlik birimimiz de sınav başarısını danışmanlık sistemi ile takip eder ve öğrencimizin bireysel çalışma programını sürekli güncel tutar. Eksik öğrenme görüldüğünde bireysel etüt uygulamaları öğretmenlerimiz tarafından uygulanır.Bu sürecin sonunda da rehberlik birimimiz tercih danışmanlığı ile öğrencilerimizin hedeflerine ulaşmalarına yardımcı olur.