Kurucumuz

MURAT AYKUL

1980 yılında Edirne Eğitim Enstitüsünden Fen Bilgisi öğretmeni olarak mezun oldu. Eskişehir Üniversitesinde lisansını tamamlayarak fizik branşına geçti. Yeditepe Üniversitesinde “Eğitim Yönetimi ve Denetimi” alanında yüksek lisans eğitimini tamamladı. Eğitim, denetim, bilişim, rehberlik ve yöneticilik gibi birçok alanda seminer ve eğitim uygulamalarına katılarak yüzlerce katılım belgesi aldı. 40 yıllık meslek hayatı boyunca onlarca Teşekkür, Takdirname, Başarı Belgesi ve Üstün Başarı Belgesi ödüllerine layık görüldü. Üstün başarılarından ötürü iki defa devlet tarafından maaşla ödüllendirildi.

İstanbul’da çeşitli okullarda 2 yıl müdür yardımcılığı, 5 yıl Müdür Başyardımcılığı, 32 yıl Mustafa Mihriban Boysan Ortaokulu, Fenerbahçe Nurettin Teksan Ortaokulu gibi çeşitli okullarda okul müdürü olarak görev yaptı. 2019 atama yılında müdürler arası puanlamada Türkiye birincisi olarak Ataşehir Emlak Konutları Ortaokuluna müdür olarak atandı. 2020 yılının Ağustos ayında emekli olarak Maltepe Günhan Kolejinin başına geçti.

Eğitim insanı olarak kendini hep geliştiren, öğrencilerinin sürekli gelişimini desteklemeyi ilke edinmiş bir eğitim insanı olan Murat Aykul’un Günhan Kolejindeki hedefleri:

Öz güven sahibi mutlu bireyler yetiştiren, öğrencilerini sevgiyle kucaklayan, bilgiyle donatan, ufku açık, dünya çocuklarıyla yarışacak yeterlilikte, Atatürk ilke ve inkılaplarını özümsemiş gençleri uğurlayan bir kurum olmaktır.

Akademik yeterlilikleri yüksek, düşüncelerini yabancı dillerde de ifade edebilen, evrensel kültüre hitap edebilen, ülkesine bağlı, toplumuyla barışık, ilkeli, başarmaya istekli gençler yetiştirmek; bilgi edinmeyi, paylaşmayı bilen, sorgulayan, kendine güvenen bireyleri ülkemize kazandırmak ve onların başarılarını alkışlamak en büyük gayesidir.