Eğitim Koçluğu

BİREYSEL EĞİTİM KOÇLUĞU

Her çocuk kendi içinde özel şartları barındırır. Bu nedenle kalıp bir eğitim modelini her öğrenciye biçmek ve giydirmek, öğrencinin motivasyonunu düşüren faktörlerin başında gelir.

Öğrencilerimize motivasyonunu ve akademik başarısını arttırması için eğitim koçları tarafından kişisel çalışma programı planlanarak öğrencinin eğitim sürecindeki gelişimi yakından takip edilir. Böylece eksik konular erkenden tespit edilerek hızlı ve noktasal bir çözüm programı uygulanır bu sayede eksiklikler hızlıca kapatılır ve akademik hedeflere daha özgüvenli odaklanmaları sağlanır.

Eğitim koçlarımız ; öğrencinin kendisini tanımasına, bu süreçte hedef belirlemesine, öğrenme stilini  öğrenerek kendine uygun öğrenme yöntemi izlemesine destek olur.

Hayatlarında ilerlerken küçük hedefler belirleyerek başarılar elde edip verim alırlar. Böylece sürekli gelişim içinde olurlar. Eğitim koçu öğrencinin başaracağına inanmasını sağlayarak ona tam destek verir. İnancını yitirdiği durumlarda müdahale ederek olumlu bakış açısına sahip olmasını sağlar. Doğru sorular sorarak problemlerini belirleyip çözmesine rehberlik eder.

‘‘Başarısızlık yoktur. Yaşananlardan geri dönüt vardır.’’