Okulumuz

Günhan Koleji , Maltepe’nin kalbinde, sahile 500 metre uzaklıkta, yaklaşık 5000 metrekarelik bir alana sahip butik bir okuldur. Kampüsümüzde anaokulu, ilkokul, ortaokul ve lise eğitimi verilmektedir.

Butik eğitim anlayışını benimsemiş kurumumuzda, her öğrenciye kendini akademik ve sosyal yönden geliştirebileceği imkanlar sunulmaktadır. 10-15 kişilik sınıflarımız, eğitim- öğretim döneminde öğrencilerin tüm ihtiyaçlarına cevap verecek şekilde akıllı tahta, projeksiyon, kişiye özel kilitli öğrenci dolapları gibi ekipmanlarla tam donanımlı olarak tasarlanmıştır.

Yeşillikler içinde doğayla iç içe olan okulumuzda açık basket sahası,  açık voleybol sahası, açık mini futbol sahası ve kapalı bir spor salonu bulunmaktadır.

Akademik başarılarının yanı sıra farklı spor dallarındaki başarıları ile de bilinen Günhan Kolejinde, öğrenciler bireysel olarak ilgilendikleri branşlara göre uzman öğretmenlerimiz tarafından özel olarak eğitilmektedir.