Görsel Sanatlar Atölyesi

Görsel sanatlar atölyemizde yaptığımız tüm etkinliklerle ,öğrencilerimizin duygu, düşünce ve izlenimlerini anlatabilmelerini sağlamak,  yeni bilgi ve beceri üretme alışkanlığı kazandırmak temel amacımızdır. Özellikle bireysel yeteneklerinin gelişmesine, farklı kültürleri tanıyarak sentez yapabilmelerine yardımcı olmaktayız.

Öğrencilerimize kendini ifade edecek görsel biçimleri bulmaları amacıyla gözlem yöntemini kullandırarak kendilerinin özgün sanatsal çalışmalar yapabilmelerini sağlamaya çalışıyoruz.

Öğrencilerimizin hayal gücünü çalıştırarak güven duygusunun gelişmesini ve içsel birikimlerinin sanatsal anlatıma dönüşmesini amaçlıyoruz.

Tüm yıl düzenlenen ulusal ve uluslararası resim yarışmalarına katılımlarını sağlayarak farklı platformlarda da kendilerine güvenmeleri adına destek oluyoruz. Sınıflarımızın kendi içlerinde ortak projeler yaparak takım çalışmasında ilerlemelerini sağlıyoruz. Tüm sene boyunca yaptıkları çalışmaların ,sene sonu sergimizde sergilenerek sunulmasının heyecanını birlikte yaşıyoruz.