Müzik Odası

Okulumuzda akademik eğitim ve öğretim , sanat alanındaki etkinliklerle güçlendirilmektedir. Müzik eğitimiyle ,öğrencilerimizin öncelikle bilinçli bir müzik dinleyicisi olmalarını, ulusal/ evrensel müzik türlerini öğrenmelerini, seslerini doğru kullanma becerisi kazanmalarını, ilgi ve yetenekleri doğrultusunda bir enstrüman çalma becerisi ve alışkanlığı kazanmalarını amaçlamaktayız.. Müzik eğitimi, okul öncesi dönemden itibaren tüm eğitim kademelerimizde aktif biçimde yer almaktadır. Temel solfej ve teorik bilgiler, öğrencilerin gelişim düzeyleri dikkate alınarak verilmektedir. Aynı zamanda öğrencilerimizin solo performanslarını sergileyerek onların bu alanda deneyim kazanmalarına katkıda bulunmaktayız ve ritmik koreografilerle bunu desteklemekteyiz.

Çeşitli Orff çalgıları, gitar, keman ve diğer müzik aletlerinin yer aldığı müzik atölyemizde gerçekleştirilen ritim gurubu ve koro çalışmaları ile aidiyet duygusunu geliştirmeyi amaçlamaktayız.