Genel Müdürümüz

ESRA YENİGÜN

1985 yılında doğan, lisansını 2010 yılında burslu okuduğu Yeditepe Üniversitesinde, yüksek lisansını 2015 yılında Marmara Üniversitesinde başarı ile tamamlayan Esra Yenigün Teknoloji ve Tasarım Öğretmenidir.

Kurumsal İletişim, liderlik, marka yönetimi, pazarlama ve reklamcılık konularında başarılı ceo lardan birçok profesyonel eğitim alan Esra Yenigün 2014 yılından bu yana çeşitli sektörlerde yönetici olarak görev yapmıştır.

2018 yılında Erenköy Kolejinde Kurumsal İletişim Müdürü olarak görevini yürüten Esra Yenigün, 2020 yılından bu yana Günhan Kolejinde Genel Müdürlük görevini yürütmektedir. ‘‘Mutlu çocuk, mutlu gelecek.’‘ mottosunu benimseyen, her çocuğun özel olduğuna inanan ve kaliteli eğitim sunabilmek için butik okul anlayışını benimseyen bir ekibin başında yer almaktadır. Günhan Eğitim Kurumlarındaki tüm süreçlerin profesyonel yönetimini üstelenen; insan kaynakları, kurumsal medya yönetimi, finans ve tüm idari birimler Yenigün’ün liderlik ettiği ekipleri oluşturmaktadır.

Evli ve bir çocuk annesi olan Yenigün 2013 yılından bu yana Koruncuk Vakfı’nda kimsesiz çocuklar için yapılan çalışmalara destek vermektedir. Üstlendiği görevler dışında, geleceğin mimarisi öğrencileri için yurt dışı bağlantılı eğitimler, eğitimde sürdürülebilirlik, inovatif yaklaşımlar konusunda kurum içi ve dışındaki çalışmalarını sürdürmektedir.