Okul Servisi

Öğrenci servis araçlarımız merkezimizden yönetilmekte olan “GPS Araç Takip Sistemi” ile kontrol altında tutulmakta ve online olarak takip edilmektedir.

GPS uyduları aracılığı ile internet üzerinden yapılan takiplerde anlık olarak araçların hızları, bulundukları noktalar, güzergahlar tespit edilebilmektedir. Kural dışına çıkan servis araçlarının sürücülerine merkezimizdeki yetkililer tarafından gerekli uyarılar yapılmaktadır.

Araçlarımız karayolları trafik kurallarına uygun olup yeterlilik belgesine sahiptir. Volkswagen, Mercedes, Ford ve Renault marka servis araçlarımız 5 yaşın altındadır.

Tüm araçlarımızda her öğrenci için emniyet kemeri, sabit camlar, otomatik kapı, ilkyardım çantası ve yangın söndürücüler bulunmaktadır.

Ayrıca her okul çıkışında okul müdürlerimizce araçların uygunlukları ve öğrencilerin emniyet kemerini kullanıp kullanmadıkları kontrol edilmektedir.