Güvenlik – Danışma

Öğrencilerimizin güvenliğinin en üst düzeyde sağlanabilmesi için okulumuza giriş ve çıkışlar kurum personelimizce denetlenir.

Öğrencilerimiz okul yönetimine bildirilen şahıslar haricindeki kişilere teslim edilmez. “İmzalı İzin Kâğıdı” olmayan öğrencinin okul dışına çıkmasına izin verilmez.

Okula giriş yetkisi olan kişilerin giriş – çıkışları turnike kartlı giriş sistemi uygulamamız ile takip edilir. Ziyaret için gelen misafirler danışma merkezimizce ziyaretçi kartı sistemi ile kayıt altına alınır.

Okula giriş – çıkış noktaları, okul bahçesi ve okul koridorları kamera izleme merkezi tarafından 7 gün 24 saat kesintisiz izlenir ve kayıt altına alınır.

Her türlü acil durumlar için bir adet aracımız okul park alanında hazır beklemektedir.