Öğrenci Kulüpleri

Eğitimin sadece derslerden ibaret olmadığını bildiğimizden her öğrencinin, ilgi duyduğu alanda kendisini geliştirmesi, bu doğrultuda deneyim ve beceri elde etmesi bizim için önemlidir.

Bu sebeple okulumuzda; öğrencimizin mutlaka ilgi duyacağı çeşitli kulüpler bulunmaktadır. Öğrencilerimiz diledikleri kulüp çalışmasını seçebilmektedir.

Bir kulübün açılabilmesi için yeterli sayıda başvurunun yapılması gerekmektedir. Diğer yandan öğrencilerimizden gelen talepler de bizim için dikkate değerdir. Uygun görülmesi halinde yepyeni bir kulüp daha eklenebilir.

Eğitim yılı boyunca devam eden kulüp çalışmalarında öğrenciler hem ilgi duydukları alanlarda kendilerini geliştirme hem de keyifli ve renkli çalışmalara imza atma fırsatını elde eder.

Bu yıl öğrencilerimizin seçtiği kulüpler şu sekildedir;

• Basketbol
  • Language Club
  • Görsel Sanatlar
  • Müzik
  • Drama
  • Modern Dans

Etkinlikler Cuma günleri yapılmaktadır.